Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Sportjacks

Wanneer je op zoek bent naar een prettig warm jack om in te sporten, is onze webshop de plek waar je moet zijn. Bekijk ons aanbod aan sportjacks hieronder.

Sorteer op:
7 resultaten
7 resultaten


Onze sportjacks zorgen dat jij tijdens alle weersomstandigheden kunt sporten

Met een sportjack ben jij klaar om het hele jaar door in de buitenlucht te sporten! Sportjacks zijn namelijk zo samengesteld dat ze zorgen dat jij het lekker warm hebt, maar ook dat zweet geabsorbeerd wordt. Zo loop jij niet te plakken in je eigen zweet! Internet-Sport&Casuals heeft daarnaast ook diverse wind- en waterdichte sportjacks op voorraad, zodat jij tijdens alle weersomstandigheden beschermd blijft en dus lekker door kunt sporten.

Kies tussen diverse jacks

Het voordeel van onze sportjacks is dat ze er trendy uitzien en daarom ook casual gedragen kunnen worden. Dit maakt de jacks uit ons assortiment dus multi-inzetbaar. Verder hebben zowel dames als heren volop opties bij de keuze voor een sportjack. Kies je voor een jack die matcht met jouw sportbroek of -rok en met de sportsokken die je eronder draagt? Of wil je simpelweg een sportjack kopen in je lievelingskleur? Het kan allemaal bij ons, dus neem zeker de tijd om te kiezen uit onze talloze jacks!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm
Generated: 0.935 sec.