Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Sportrokken

Bij ons kun je terecht als je een modieus rokje zoekt dat je kunt dragen tijdens jouw sporttraining of -wedstrijd. Je vindt ons aanbod aan sportrokken hieronder.

Sorteer op:
3 resultaten
3 resultaten


Sporten in stijl doe je met onze sportrokken

Maximaal presteren staat uiteraard bovenaan tijdens het sporten. Je wilt er echter natuurlijk ook een beetje hip bijlopen. De sportrokken van Internet-Sport&Casuals voldoen aan al je eisen, bovendien hoef je hier niet veel voor te betalen. Zo’n rok is onder meer ideaal om te dragen tijdens een potje golf, maar je kunt er ook prima in hockeyen of tennissen. En uiteraard is ook een wandeling of fietstocht maken geen enkel probleem als je een van onze sportrokken draagt.

Profiteer van lage prijzen

De sportrokken uit ons assortiment zijn in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Heeft een lange sportrok jouw voorkeur? Je vindt hem in onze webshop. Welke rok je ook wilt kopen, je profiteert altijd van zeer voordelige prijzen. Wil je in plaats van een sportrok toch liever iets anders dragen tijdens het sporten, bijvoorbeeld een sportbroek of een legging? Ook die bestel je gemakkelijk en snel bij ons!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm
Generated: 0.944 sec.