Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Thermoshirts

Bekijk hier het complete assortiment thermoshirts voor dames, heren en kinderen van Internet-Sport&Casuals. Kies voor een thermoshirt met korte of lange mouw van één van onze topmerken.

Sorteer op:
5 resultaten
5 resultaten


Thermoshirts voor dames en heren

Een thermoshirt houdt de warmte vast en voert transpiratievocht snel af. Het is een kledingstuk dat vooral gedragen wordt tijdens het sporten. In de zomermaanden houdt een thermoshirt het lichaam koel en in de wintermaanden houdt het de warmte vast. De thermoshirts in onze collectie zijn perfect afgestemd op de behoefte van sporters van ieder niveau. Het shirt sluit goed aan op het lichaam, zodat de extra laag sportkleding niet in de weg zit tijdens een training of wedstrijd (als je hem onder je sportshirt draagt).

Thermoshirt met korte mouw

Een thermoshirt met korte mouw gebruik je in de overgangsperiode van de verschillende seizoenen, maar ook wanneer je heel intensief traint in koude periodes. Tijdens het sporten warmt het lichaam op. Een thermoshirt houdt deze warmte vervolgens vast en voert het vocht af, zodat je geen natte rug krijgt. Hoe intensiever je beweegt, hoe warmer het lichaam wordt. In dat geval is het verstandig om een thermoshirt met korte mouw te dragen, omdat het shirt je dan niet warm hoeft te houden. In de zomermaanden is het juist van belang dat het lichaam de warmte snel afvoert. Ook daar helpt een thermoshirt met korte mouwen bij.

Thermoshirt met lange mouw

Wanneer je minder intensief beweegt, draag je een thermoshirt met lange mouw. Dit doe je bijvoorbeeld als je gaat wandelen in de wintermaanden. Het thermoshirt werkt dan als een isolerende laag. Je hoeft dus niet meer met een heleboel lagen kleding de kou in te stappen. Aan drie lagen heb je met een thermoshirt meer dan genoeg. Dat zit niet alleen lekkerder, maar draagt ook een stuk lichter. Dat heeft natuurlijk weer een positief effect op jouw sportprestaties. Stem het thermoshirt altijd af op de buitentemperatuur en de intensiteit van de training. Aan de hand daarvan bepaal je of je een thermoshirt met korte of lange mouwen aantrekt. Bekijk ook ons assortiment thermobroeken eens, voor als je het helemaal warm wilt hebben tijdens iedere training.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm
Generated: 0.985 sec.